Luksuzna vila, visoka kapija, obezbjeđenje 24 sata! Isplivali svi detalji novog doma Ane Sević na Bežanijskoj kosi, auu.. (Foto)
Breaking News

Luksuzna vila, visoka kapija, obezbjeđenje 24 sata! Isplivali svi detalji novog doma Ane Sević na Bežanijskoj kosi, auu.. (Foto)

Nedavno je odlučila da se sa porodicom preseli iz luksuznog stana u beogradskom naselju Šumice u veoma cjenjeni dio Bežanijske Kose. Tokom proteklih nekoliko dana, Ana se našla u neredu. Proces preseljenja je još u toku, a ona tek treba da u potpunosti uredi sve po svom ukusu. Tim pedantnih stručnjaka i organizatora marljivo radi kako bi svaki aspekt bio savršen.

Ana je primarni naglasak stavila na vanjsku estetiku nekretnine. Njen cilj je da njihova vila zrači istim luksuzom kao i one u Hollywoodu. Zaštita privatnosti i svoje porodice i sebe je od velike važnosti. Kako kaže komšija, da bi se osigurala stalna zaštita, kuća je ograđena visokom kapijom, a na ulazu je čak i stražarnica.

Ogromna veličina njenog dvorišta garantuje dovoljno prostora za igru ​​njene dece, dok se u blizini nalaze prelijepe šetnice i mirna mjesta za odmor. Prema riječima druge komšinice, još nije imala priliku da je upozna. “Vjerovatno je zauzeta vođenjem kućanskih poslova i prilagođavanjem svom nedavnom zaposlenju.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *