Asmin objavio golu sliku Aneline sestre nakon odnosa! Da li je moguće da joj je ovo radila iza leđa... Šok i nevjerica (Foto)
Breaking News

Asmin objavio golu sliku Aneline sestre nakon odnosa! Da li je moguće da joj je ovo radila iza leđa… Šok i nevjerica (Foto)

Nakon objavljivanja šokantnog videa, šira javnost ostala je zapanjena gledajući kako se privatno okupljanje pretvara u skandaloznu orgiju. Na snimku se  vidi Asmin Durdžić i navodno Sita Ahmić, koja je sestra Anele Ahmić, aktuelne učesnice rijalitija “Elita”.

Kako bi potvrdio autentičnost Aneline sestre, Durdžić je hrabro podijelio  fotografiju na široko korištenoj društvenoj mreži Instagram. Na ovoj konkretnoj slici, Sita je prikazana u smelom i privlačnom stavu, bez ikakve odeće, uz direktan vizuelni angažman sa kamerom. Čini se da je podijelila ovu kontroverznu fotografiju sa mužem svoje sestre, što je izazvalo značajno negodovanje javnosti.

Sita Ahmić hrabro se pozabavila navodima Asmina Durdžića o njenoj umiješanosti u kontroverzni video. Ona je najoštrije osudila njegove zlonamjerne pokušaje da naruši njihovu reputaciju, tvrdeći da koristi svaku moguću taktiku da naruši njihov dobar glas.

“Iako radije ne ulazim u ovo pitanje, važno je napomenuti da je Asminov pravi lik otkriven prije dosta vremena. Taktike koje je koristio da ukalja našu reputaciju i naš imidž nisu pažljivo razmatrane. Budite sigurni, on će odgovarati za svoje postupke.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *