Nemoguće da je toliko: Dragana Mirković je starija od Cece, a razlika u godinama nevjerovatna (Foto)
Breaking News

Nemoguće da je toliko: Dragana Mirković je starija od Cece, a razlika u godinama nevjerovatna (Foto)

Zategnuti odnosi Cece Ražnatović i Dragane Mirković ostaju misterija, a tačan uzrok njihove nesuglasice ostaje neotkriven. Cecin uspon do slave 1990-ih, nadmašivši Draganu, često se prikazuje kao njeno „zauzimanje trona“ u muzičkoj industriji. Zanimljivo je da se ovo pitanje nikada nije spominjalo niti raspravljalo.

U jednoj od emisija Dragana je komentarisala njihov odnos: “Tokom 1990-ih, perioda obilježenog izrazitim nedostatkom nevinosti, izdržala sam niz teških susreta sa Cecom  i njenom grupom. Tokom tih godina, stalno sam birala da se krijem, pronalazeći utjehu u utješnom zagrljaju tišine.

U određenom periodu koleginici Ceci je zabranjeno da bude na našoj televiziji zbog nedoličnog ponašanja prema uticajnim pojedincima. U međuvremenu, ostala sam ustrajna u pokazivanju svoje prave prirode i kakav sam kolega. Nakon toga, okolnosti su se vratile u uobičajeno stanje.”

U neočekivanom preokretu, čini se da se nazire ponovno druženje renomiranih pjevača, dok Ceca izražava radost zbog cvjetanja Dragane Mirković i njenih koncerata, s druge strane Dragana Mirković je nedavno pohvalila Cecinu pjesmu u filmu “Nedelja”.

Ceca slavi rođendan 14. juna 1973. godine, dok je Dragana Mirković rođena pet godina ranije, 18. januara 1968. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *