Nikad ga ne biste prepoznali: Boba iz Žikine dinastije danas je deda troje unučića, a žena mu je takođe poznata ličnost (Foto)
Breaking News

Nikad ga ne biste prepoznali: Boba iz Žikine dinastije danas je deda troje unučića, a žena mu je takođe poznata ličnost (Foto)

Iako mu je zvanično ime Vladimir Petrović, mnogi će ga uvijek rado pamtiti kao Boba iz popularne televizijske emisije “Žikina dinastija”. Tokom svoje filmske karijere gajio je duboku naklonost prema zadivljujućoj Mariji, dok je u privatnom životu održavao partnerstvo sa Jasminkom Petrović više od tri decenije.

Iako je bio izuzetno popularan, Vlada nikada nije pokazao ni trunke bahatosti. Iznenađujuće, njegovo skromno držanje u početku je privuklo njegovu sadašnju suprugu.

Žikina dinastija i Boba nastavlja da pomno prati Vladu, koji razmišlja o dugom putu koji ga je doveo do slave, da bi proveo decenije vraćajući anonimnost i prihvatajući relativno uobičajeno postojanje.

Iako su Vlada i Jasminka šezdesetogodišnjaci i imaju troje unučadi, Vlada i Jasminka odišu mladalačkom energijom. Njihova ljubav prema putovanjima motociklima jasna je manifestacija toga.

Priznajući njeno stalno kašnjenje i priznajući ulogu vlade u njenom transportu, Jasminka se navikla na ovaj aranžman uprkos svom prvobitnom strahu. U znak zahvalnosti, Jasminka svoju veoma cenjenu knjigu posvećuje svom suprugu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *