Halid Bešlić posjeduje hotel, pumpu i vilu na moru: A tek kad vidite stan u Sarajevu, do njega dolazi spoljnim liftom! (Foto)
Breaking News

Halid Bešlić posjeduje hotel, pumpu i vilu na moru: A tek kad vidite stan u Sarajevu, do njega dolazi spoljnim liftom! (Foto)

Pored nekretnina u Sarajevu, Halid Bešlić posjeduje i motel koji se nalazi u neposrednoj blizini spomenutog grada. Štaviše, nedavno je završio prodaju pumpe koju je ranije imao. U Sarajevu, Halid Bešlić, poznati pjevač, živi u stanu koji se može pohvaliti prepoznatljivim vanjskim liftom za pristup.

Pored nekretnine u Sarajevu, Halid Bešlić posjeduje i motel koji se nalazi u neposrednoj blizini navedenog grada. Nedavno se odrekao vlasništva nad benzinskom pumpom koju je nekada posjedovao.

U videu ispod, glumci i ekipa hit emisije “Paparazzo Love” su pomno pogledali Hhalidovu ličnu imovinu, dok su njegove komšije nestrpljivo dijelile intrigantne detalje o poznatom pjevaču. Prema izvještaju komšije, uprkos svojom statusu, djeluje izuzetno skromno i utemeljeno u svojim razgovorima.

Nedavna kupovina kuće u Hrvatskoj, tačnije na očaravajućem otoku Pelješcu, od strane Halida Bešlića, postala je nadaleko poznata javnosti. Muzičareva stalna borba sa zdravstvenim problemima, koja je počela prije nekoliko godina nakon saobraćajne nesreće, konstantno je problem pjevača.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *