Slavlje kod Mahire: Ponosna mama objavila sretne vijesti, a njen novi muž ne skida osmijeh s lica (Foto)
Breaking News

Slavlje kod Mahire: Ponosna mama objavila sretne vijesti, a njen novi muž ne skida osmijeh s lica (Foto)

Usred radosne proslave rođendana svoje kćerke Sumeje, Mahira Hajdarpašić nalazi duboko ispunjenje jer je stekla globalno divljenje zbog svoje nepokolebljive posvećenosti svom prvom suprugu Esedu, koji se suočio s fizičkim ograničenjima.

Mahira je na svom Instagram profilu podijelila nježnu i iskrenu rođendansku poruku za svoju voljenu kćer, izražavajući joj iskrene želje za dobrobit i vječnu sreću.

Bez odlaganja, Saladin, suprug, sa entuzijazmom se pridružio horu slavlja, obilježivši tu priliku lijepom fotografijom u autu. On je prenio svoje iskrene čestitke, potvrđujući: „Njeno stanje blaženstva i pozitivnog pogleda bilo je stalno prisustvo u našem svakodnevnom postojanju.

Nakon veselog druženja u restoranu Kilim, porodica Hajdarpašić nastavila je da produžava zabavu. Saladin je iskoristio priliku da obilježi ovaj poseban događaj tako što je sa svojim vjernim pratiocima podijelio fotografije na kojima Imran, Mahirin sin, učestvuje u svečanosti.

U prethodnim intervjuima, Mahira je naglašavala duboku vezu koju njena djeca imaju sa njenim drugim mužem, Saladinom, koji ih brine i njeguje kao da su njegovi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *