Milica Todorović prevarena: Samo mjesec dana od najveće sreće postala žrtva! (Foto)
Breaking News

Milica Todorović prevarena: Samo mjesec dana od najveće sreće postala žrtva! (Foto)

Milica Todorović je dugo skrivala identitet svog dečka, ostavljajući fanove znatiželjne za osobu koja joj je osvojila srce nakon raskida sa glumcem Petrom Strugarom. Samo mjesec dana nakon što je Milica Todorović krenula na romantično putovanje sa zanosnim Lazarom Granićem, njihova veza je brzo otišla u zadnji plan nakon što je pjevačica iskorištena za prevaru. Nažalost, njeno iskustvo romantičnog blaženstva zasjenjeno je žrtvom internetske prevare.

U svojoj Instagram priči posebno je spomenula neovlašćeno korištenje njenoglika od strane određenih brendova proizvoda za mršavljenje. Milica je u narativu prenijela svoje nezadovoljstvo, izražavajući frustraciju više kompanija koje su koristile njen imidž za promociju proizvoda za mršavljenje, uprkos njenoj ograničenoj svijesti o efikasnosti i detaljima proizvoda.

U izjavi, pevačica je izrazila svoje nezadovoljstvo, navodeći: “Uprkos tome što sam vam dala dovoljno vremena da se pozabavite ovim pitanjem, nemam izbora osim da vas tužim. Obeshrabrujuće je biti preplavljen upitima pojedinaca u vezi s vašim obmanjujućim tvrdnjama o ‘proizvodu za mršavljenje’. Vaše ponašanje je zaista sramotno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *