Niko nikad nije primijetio neobičan detalj na Jeleninoj vječnanici: Vidite li vi o čemu se radi - 0vo joj nije trebaIo, svi opIeli po njoj (Foto)
Breaking News

Niko nikad nije primijetio neobičan detalj na Jeleninoj vječnanici: Vidite li vi o čemu se radi – 0vo joj nije trebaIo, svi opIeli po njoj (Foto)

Jelena Karleuša i Duško Tošić su se uzeli 2008 godine a kako znamo detalji sa tog velikog slavlja nisu bili nikada dostupni javnosti i tako je ostalo do dana današnjeg. Sve se to desilo kako vidimo prije 13 godina, oni su za svojih 13 godina braka prošli dosta toga, ali njhova ljubav je stvarna, istinska, jer su svaki put ustajali jači ,kada su svi mislili da će jedno od nji otići i predati papire za razvod. Spekulisalo se da se to dešavalo, što su možda samo spekulacije, jer kako vidimo oni su i dana su vleikoj ljubavi i razvod se nikada nije desio.

Niko nikad nije primjerio neobičan detalj na Jeleninoj vjenčanici, a sada su neke stranice objavile sliku oju možete da vidite ispod ovog teksta i napisali kako je Duško oženio Jelenu jer je u drug0m stanju, a mnoge žene su pohvalile njen izgled, s obzirom da je u drugom stanju:

Jelena je uvijek vodila računa da izgleda glamurozno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *