Pitali Bošnjaka "Ajd otpjevaj nešto za braću Srbe!" Evo šta je odgovorio i koju je odabrao... Napravio haos! (Video)
Breaking News

Pitali Bošnjaka “Ajd otpjevaj nešto za braću Srbe!” Evo šta je odgovorio i koju je odabrao… Napravio haos! (Video)

Elmedinu Medi, poznatom TikTokeru, obratio se pojedinac iz Srbije sa posebnim zahtjevom za pjesmu posvećenu bratskim Srbima. Uprkos tome što je očekivao potencijalno negativnu i abrazivnu reakciju, Elmedin je sve ugodno iznenadio donoseći radost onima koji se smatraju običnim.

Po sopstvenim riječima, vješto je izveo tradicionalnu melodiju iz Srbije, koristeći je kao moćan medij za prenošenje zvučne poruke koja promoviše eliminaciju animoziteta. Odvojite trenutak da pogledate video ispod:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prijateljstvo BiH.SRB.HR.CG (@official.bih.srb.hr.cg)

TikTok se brzo transformirao u jednu od najčešće korištenih aplikacija na svijetu. Njegov brzi rast popularnosti može se pripisati širokom spektru sadržaja, koji uključuje pojedince iz cijelog svijeta koji dijele sažete video zapise koji ističu mnoštvo ideja.

Dostupnost zabavnog video sadržaja koji sadrži komične skečeve omogućava širok raspon kategorija uključujući muziku, ples, sport, kuhanje, kućne ljubimce i još mnogo toga. Moć proizvodnje i distribucije personalizovanih video zapisa, zajedno sa karakterističnim filterima i pratećom muzikom, dostupna je svakom pojedincu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *