Maska od ove biljke može trajno ukloniti sve dlačice sa vašeg lica: Brzo zapišite recept, nakon čega dlačice više neće rasti
Breaking News

Maska od ove biljke može trajno ukloniti sve dlačice sa vašeg lica: Brzo zapišite recept, nakon čega dlačice više neće rasti

Ova maska ​​ne samo da je kompatibilna sa svim tipovima kože, već efikasno uklanja dlačice na licu i ostavlja kožu glatkom i podmlađenom. Svestranost ove maske leži u njenoj sposobnosti da tretira različite tipove kože, efikasno se bori protiv neželjenih dlačica na licu i pojačava prirodni sjaj kože, što rezultira mekim i blistavim tenom.

Da biste napravili masku od paradajza od želatina, biće vam potrebni sljedeći sastojci: jedan paradajz, želatin u prahu i sirovo mlijeko koje ćete koristiti za pripremu i nanošenje.

Izvadite tečnost iz zrelih paradajza pritiskom. Sipajte kašičicu soka od paradajza u čašu. U smjesu umiješajte kašiku želatina u prahu. Pomešajte jednu kašičicu mlijeka sa ovom mješavinom. Sastojke dobro promiješajte, dodajući malo meda u smjesu. Nakon što su sastojci dobro promiješani, maska ​​se priprema za nanošenje.

Za početak, obilno nanesite masku da pokrije cijelo lice, pazeći da je ravnomjerno rasporedite u debelom sloju. Strpljivo pričekajte da se maska ​​potpuno osuši prije nego što nastavite. Kada se osuši, pažljivo uklonite masku sa lica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *