Odselila se iz Sevilje, sinu nije došla na venčanje: Majka Nemanje Gudelja konačno uslikana (Foto)
Breaking News

Odselila se iz Sevilje, sinu nije došla na venčanje: Majka Nemanje Gudelja konačno uslikana (Foto)

O tome gdje je majka Nemanje Gudelja, Olivera Gudelj, posljednjih se mjeseci raspravljalo. Otkako je nogometaš otvoreno iskazivao ljubav prema Anastasiji Ražnatović, Olivera Gudelj je neshvatljivo nestala. Izneseno je više izjava, uključujući i onu koja je razotkrila zategnut odnos između nje i najstarijeg sina, što je posljedično dovelo do njenog izostanka s njegovog vjenčanja.

Prošle godine Olivera i njena kćerka Vanja, koja je Nemanjina sestra, donijele su odluku da napuste Sevillu i vrate se u Nizozemsku, gdje su prije živjele. U međuvremenu, Oliverin suprug Nebojša ostao je u Španjolskoj sa sinovima.

U činu potpune povučenosti, majka Nemanje Gudelje donijela je odluku da se povuče iz javnosti, što je rezultiralo brisanjem njenog Instagram naloga. Pojedinosti oko njezine trenutne veze s njezinim najstarijim sinom obavijene su velom tajne dok oni upravljaju svojim odnosom s najvećom diskrecijom.

Nedavno se na Instagramu je u objavi pojavila slika Olivere i Vanje, koja u jednu sliku sažima suštinu riječi “ekipica”. Olja s lakoćom nosi ovu elegantnu kombinaciju, pokazujući svoju atletsku narav i savršeno krojenu ružičastu trenirku koju je odabrala za ovu priliku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *