Meteorolog iznenadio sve: Kraj februara donosi veliku promjenu vremena (Foto)
Breaking News

Meteorolog iznenadio sve: Kraj februara donosi veliku promjenu vremena (Foto)

Najnovija prognoza srpskog meteorologa Marka Ćubrila ukazuje da će narednih dana hladnije noći preći u toplije. Krajem vikenda ponegdje je moguća slaba kiša, a u nedjelju bi moglo doći do malog pada temperature uz moguće padavine.

Prema njegovoj prognozi, očekuje se ponovni porast temperature nakon 23. februara, uz minimalne šanse za zahlađenje i potencijalno pogoršanje kako se mjesec bliži kraju. Prije toga, nema naznaka uobičajenih zimskih vremenskih obrazaca.

U subotu će tokom dana biti pretežno vedro uz ograničenu naoblaku, uz suvo i ugodno vrijeme. Jutarnje temperature kretat će se od 0 do +6 stepeni, a ponegdje i do -3 stepena Celzijusa. Tokom dana se očekuju temperature znatno iznad normalnih i najviše od +7 do +15 stepeni Celzijusa.

Na sjeverozapadu se do večeri može pojaviti promjenjiva oblačnost, a u nedjelju je ponegdje moguća slaba kiša. U nedjelju će vjetar biti umjeren, sjeverozapadni, ali neće donijeti jake udare. Kako Ćubrilo predviđa, subota će ostati prijatno topla, dok će nedjelja donijeti blagi pad temperature, sa maksimumima od +5 do +11 stepeni Celzijusa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *