Saša je za samo dvije godine uspio skupiti više od 400.000 dinara: Služio se isključivo ovom metodom, savjetuje svima da urade isto (Video)
Breaking News

Saša je za samo dvije godine uspio skupiti više od 400.000 dinara: Služio se isključivo ovom metodom, savjetuje svima da urade isto (Video)

Pojedincima je teško dosljedno odvajati značajan dio svog prihoda svakog mjeseca i ignorirati njegovo postojanje kako bi izgradili štednju. Međutim, Saša je otkrio strategiju koja mu je omogućila da to postigne dosljednim izdvajanjem skromnog iznosa. Time je uspeo da prikupi ukupno 405.000 dinara.

Svoj metod je otkrio preko svog TikTok naloga, a odbici koji se iz njega mogu izvući govore da je prije svega skupljao novčanice od 10, 20 i 50 dinara, kao i novčanice od pet eura. Ovo mu je omogućilo da prikupi znatnu svotu za dvije i po godine. Saša sa ponosom objavljuje da je nakon dve i po godine pedantno prikupljanja sredstava i trodnevnog prebrojavanja prikupljeno ukupno 393.000 dinara i 110 evra.

@sasazlatkovic2902♬ original sound – Злаја🇷🇸

Ova suma će svakako dati značajan doprinos poduhvatu na Zanzibaru.  Trud uložen u prikupljanje novca je nesumnjivo vrijedan truda i daje plodne rezultate. Saša samouvjereno navodi da je za dvije i po godine prikupljeno oko 405.000 dinara. Pojednostavljenjem obračuna možemo utvrditi da je mjesečna izdvajanja neophodna da bi se u tom periodu prikupilo ukupno 405.000 dinara, oko 13.500 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *