Popularna pjevačica bila na spisku Sašinih ljubavnica: U avionu se suočila sa Suzanom, a ovako je izgledao šok susret
Breaking News

Popularna pjevačica bila na spisku Sašinih ljubavnica: U avionu se suočila sa Suzanom, a ovako je izgledao šok susret

Saša Popović i Suzana Jovanović vjenčali su se 1997. godine i od tada važe za izuzetno skladan dvojac. Kad su im se putevi prvi put ukrstili, Saša je već bio u 42. godini. Zajedno su u svoj život dočekali kćerkicu Aleksandru, a Saša je Suzaninog sina iz prošlog braka prigrlio kao svog.

Prije nego što je upoznao svoju srodnu dušu, direktor “Grand produkcije” bio je u ljubavnoj vezi s nekoliko žena iz javnog života. Jedna od pojedinaca koja se spominje u ovoj skupini je i poznata pjevačica Indira Radić, koja je ispričala priču o tome da je navedena kao jedna od Sašinih ljubavnih partnerica.

Spomenula je kako je u to isto vrijeme srela Suzanu u avionu, a njezina je reakcija itekako zabavila javnost. Tokom leta imala sam priliku upoznati Suzanu koja je sa Sašom bila u braku otprilike pet-šest mjeseci. Prelistavajući novine, slučajno smo naletjeli na popis Saletovih ljubavnica, a među njima se, na moje iznenađenje, našlo i moje ime. Oh, nelagoda je bila nepodnošljiva.

Rekla sam joj “Čuj, Suzana, s obzirom na to da sa Saletom dijeliš životni prostor, vjerojatno je on iznio neke detalje o sebi, uključujući i svoje veze. Vjerujem da te nije slagao, već da ti je rekao da se nikada nismo zabavljali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *