Nakon 7 dana zajedničkog života izbacila ga iz stana: Voditeljka RTS-a i bivši muž poznate pjevačice zbog ovoga okončali ljubav
Breaking News

Nakon 7 dana zajedničkog života izbacila ga iz stana: Voditeljka RTS-a i bivši muž poznate pjevačice zbog ovoga okončali ljubav

Kristina Radenković i Ljuba Jovanović bili su romantično povezani nekoliko godina prije nego što je Kristina Radenković upoznala ljubav svog života. Tokom vezee, strastveno je govorila o svom sadašnjem dečku, ističući njihovu efikasnu komunikaciju kao ključ za rješavanje svih problema i iskazujući ponos na njihovu vezu.

U našem odnosu tipične sukobe rješavamo otvorenom komunikacijom, a Ljuba preuzima važan zadatak da se izbori sa mojom tvrdoglavošću. Voditeljica  je napomenula da izgleda da uspješno otkriva metodu za upravljanje mojim povremenim nestabilnim temperamentom. Štaviše, Jovanović u Ljubi ne samo da ima partnera već i prijatelja za ceo život. U tom trenutku je izrazila duboku zahvalnost što u Ljubi ima doživotnog, pravog prijatelja.

Njihova veza je ispunjava radošću i ponosom, jer on ima izuzetnu sposobnost da u njoj izazove duboka osećanja ljubavi. Tek što su započeli zajednički život, brzo se proširila vijest o iznenadnom raskidu para. Kako se navodi, rukometaš je bio dužan da pokupi svoje stvari i napusti stan koji su on i Kristina izgradili.

Uprkos pokušaju da ponovo rasplamsa svoju ljubav, Kristinin i Ljubin poduhvat bio je uzaludan.  Postalo je evidentno da je njihova odluka da žive bila greška jer su se stalno sukobljavali, nalikujući mački i psu. Shodno tome, Ljuba nije imala izbora nego da napusti stan nakon samo jedne sedmice. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *