0vu majku su izbacili sa roditeljskog radi njenog stajlinga - kazali su da je vulgarna previše, šta vi mislite? Da li je s razlogom? (Foto)
Breaking News

0vu majku su izbacili sa roditeljskog radi njenog stajlinga – kazali su da je vulgarna previše, šta vi mislite? Da li je s razlogom? (Foto)

Izabela Kastro, kako je ime ovoj ženi, inače majci troje djece, otišla je na roditeljksi sastanak u školu sa suprugom Kristijanom u Soledad, ali su joj radi odjeće koju je nosila zabranili pristup.

Profesori su rekli kako se krši kodeks oblačenja, da je vulgaran stajling. Oglasila se i sama Izabela koja se uslikala i koja je rekla da su joj rekli da je stajling vulgaran, dok je ona nosila traperice i bluzu, istina, bluza je dekoltirana, ali daleko je to od vulgarnosti.

Jedan od profesora se požalio na Izabelu, rekavši kako se ona takva ne smije pojavljivati u školu, da je to ipak Ustanova, da mora pravila oblačena pročitate.

A Izabela se potom požalila, zato što je majka troje djece, ona sad ne bi smjela nikako da hoda kako želi, nego bi morala pokrivena da bude da bi svi ostali bili zadovoljni.

Kako biste vi komentarisali njen stajling, da li biste mijenjali šta na njoj ili ne? Recite nam svoje mišljenje vezano za njen stajling?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *