Danijelu Vranić niko nije vidio 10 godina! Nekad bila najzgodnija pjevačica, a pogledajte je sad... isplivale nove šok slike! (Foto)
Breaking News

Danijelu Vranić niko nije vidio 10 godina! Nekad bila najzgodnija pjevačica, a pogledajte je sad… isplivale nove šok slike! (Foto)

Na javnom mjestu konačno je uhvaćena već 1 odsutna Danijela Vranić. U pratnji menadžera Nenada Šipke, poznatog po velikom iskustvu suradnje s uglednim glazbenicima poput Indire Radić i Adila Maksutovića, pjevačica je snimljena kako uživa u ručku u restoranu. Rasprava koja se vodila u restoranu dala je do znanja da je tema razgovora posao, pa nije bilo mjesta za neizvjesnost da će se Vranićeva vratiti u muziku.

Uprkos činjenici da je nosila velike crne naočale, bilo je očito da se njezin fizički izgled nije promijenio i da je vrlo sličan našem prethodnom susretu. Noseći udoban par sportskih cipela, pripijenu bijelu vunenu dolčevitu i tajice, kosu je uredno svezala u rep. Kraljica splavova, nadimak koji je dobila tokom blistave klupske karijere, odlučila se povući sa svjetla reflektora prije desetak godina.

U nedavnom ažuriranju otkriveno je da se pjevačica planira vratiti. Pokazavši ogromnu hrabrost, istupila je i potvrdila realnost okolnosti, razbijajući neistine oko njenog navodnog boravka u Valjevu uz roditelje. Pjevačica je usred Beograda otkrila gdje boravi i ispričala kako utjehu od novinara i paparazza preferira tražiti u centru grada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *