Dvije stvari koje žene od stila nikad ne nose: Stručnjaci potvrdili, prva odaje da ste "seljanka" iz provincije (Foto)
Breaking News

Dvije stvari koje žene od stila nikad ne nose: Stručnjaci potvrdili, prva odaje da ste “seljanka” iz provincije (Foto)

Sa svakom sezonom koja prolazi, modna industrija prolazi kontinuiranu transformaciju, donoseći nove trendove i stilove. Ipak, usred trenda koji se stalno mijenja, trajna gracioznost i sofisticiranost savremenih žena ostaju nepokolebljivi. Modni odabiri ovih osoba duboko su povezani s načelima jednostavnosti i praktičnosti. Kada je u pitanju njihov osobni stil, žene koje imaju istančan smisao za modu uvijek se odlučuju za jedinstvenu eleganciju nošenja jednog po jednog artikla.

Djevojke koje su spremne učiniti sve kako bi bile u središtu pozornosti, bilo da se radi o dnevnim rutinama ili u profesionalnim okruženjima, one zadržavaju privilegiju nošenja visokih potpetica. Susret sa ženom koja nosi nepraktično visoke potpetice, što ometa njenu sposobnost hodanja bez napora, malo je vjerovatna pojava. Tokom dana žene biraju obuću s potpeticom do pet centimetara, ali i mokasine i ravne cipele.

Kad dođe večer, često biraju sofisticirane salonke kao svoje odredište. Dajte prioritet dobrobiti svojih stopala tako što ćete se odreći visokih peta i pokazati im suosjećanje. Nevažno je koja je prilika.

Uska odjeća – Prema modnim stručnjacima, preporučljivo je iz svoje kolekcije odjeće izbaciti sve pripijene komade. U današnje doba ekspanzivne mode i zadivljujućih stilova, nema potrebe nositi uske mini suknje i bodije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *