Evo zašto plače Haris Džinović, sve se saznalo: "Ne smijem da stanem na pumpu da mi ne vide suze..."
Breaking News

Evo zašto plače Haris Džinović, sve se saznalo: “Ne smijem da stanem na pumpu da mi ne vide suze…”

Njegove melodične skladbe pretočile su se u himne koje su izazvale razbijanje brojnih čaša u živahnim konobama. U trenucima pojačanih emocija čak i pojedinci poput Džinovića, koji se često smatra utjelovljenjem balkanske muškosti, ne mogu zadržati kontrolu. Nije rijetka pojava vidjeti kako mu suze teku niz lice, što svjedoči o prisutnosti ranjivosti čak i u krugu renomiranih pjevača.

Čin prolijevanja suza u potpunosti je prihvaćen i čak promoviran. Tokom cijele karijere neustrašivo je pokazivao svoju duboku emocionalnu raspoloženost i spremnost da zaplače kad pjesma pogodi njegovu živcu. Pojava ovog fenomena je najčešća kada se nalazi u vozilu. Haris je iskreno priznao da zbog toga što uživa u samotnim vožnjama i velikim udaljenostima, na koncerte dolazi sam.

Emocionalna rezonanca dojmljive pjesme za njega je toliko neodoljiva da doživljava kontinuirani potok suza tokom nevjerojatnih 300 kilometara. Kako bi spriječio vidljivo pokazivanje suza, izbjegava zaustavljanje u na benzinskim postajama kako bi napunio rezervoar. Primjećeno je da obično ne izvlači zadovoljstvo iz radijskih melodija, već se odlučuje za vlastitu zbirku pjesama, posebno onih prožetih romskim i španjolskim elementima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *