Pričalo se da će baš ONA biti Cecina snajka: Gledate je na TV-u svaki dan, a niste znali da je bila najveća ljubav Veljka Ražnatovića! (Foto)
Breaking News

Pričalo se da će baš ONA biti Cecina snajka: Gledate je na TV-u svaki dan, a niste znali da je bila najveća ljubav Veljka Ražnatovića! (Foto)

Dok je Cecin sin poznat po brojnim bivšim ljubavima, među kojima su i neke poznate javnosti, često se zaboravlja da je i sam Veljko Ražnatović bio u vezi i sa voditeljkom Ksenijom Bujišić. Romansa koja se odigrala 2016. godine privukla je značajnu pažnju javnosti, što je navelo dvije uključene osobe da se upuste u zajednički intervju gde su iskreno otkrili zamršene aspekte svoje ljubavne priče.

Kao njegova djevojka, definitivno cijenim njegovu privlačnost. Sa nepokolebljivim uverenjem, Ksenija je odisala samopouzdanjem i povjerenjem u svoje životne izbore. Priznala je neizbježnost i povoljnih i nepovoljnih mišljenja, izražavajući ravnodušnost prema bilo kakvim primjedbama o njenoj ljubavi.

Bivša partnerka Veljka Ražnatovića prešla je u ulogu televizijske voditeljke Informera. Trenutno je udata i ima ćerku i sina. Veljko je jednom prilikom rekao: „Onog trenutka kada sam prvi put ugledao Kseniju, njena nenadmašna iskrenost i blistav osmijeh odmah su mi zaokupili pažnju. Među nama je postojala neosporna veza koju jednostavno nisam mogao da ignorišem. Možda na početku djeluje nevjerovatno, ali ja imam uvjerenje da je naš sastanak nekako bio suđen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *