Evo kako izgleda majka Maje Marinković, radi u banci na šalteru: Kažu da je Maja ista ona, pogledajte kako se oblači (Foto)
Breaking News

Evo kako izgleda majka Maje Marinković, radi u banci na šalteru: Kažu da je Maja ista ona, pogledajte kako se oblači (Foto)

Identitet biološke majke Maje Marinković još uvijek nije poznat jer o njoj nema dostupnih podataka. Ipak, Maja je tokom sudjelovanja u realityju često spominjala svoju majku. Jasno je da je njihova veza bila kratka jer je Maju uglavnom odgajao otac Taki. Na internetu su sada lako dostupne slike koje zorno dočaravaju neospornu sličnost Maje i njezine majke, koja se očituje čak iu njihovim modnim odabirima.

Iako o majci Maje Marinković nema dovoljno podataka, doznaje se da ona radi na šalteru banke i vodi odvojen život daleko od očiju javnosti. U jeku reality showa natjecateljica koja je izazvala polemike hrabro je otkrila da ju je majka ostavila u nježnoj dobi, a da je njezin odgoj preuzeo otac.

Nakon što je proživjela razorni gubitak otmice svog sina i dva spontana pobačaja, odlučnost Majine majke isplatila se u četvrtom pokušaju da vrati svoje dijete kući. Majina majka tragično je doživjela bolan gubitak djeteta. Vlasti su objavile poražavajuću vijest da je beba preminula u roku od samo dva do tri dana nakon rođenja, čime su je lišili prilike da malog vidi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *