Haris ne da vilu od 2 miliona eura! Ne pada mu na pamet da se seli, a OVA prostorija mu je cijeli život auu.. (Foto)
Breaking News

Haris ne da vilu od 2 miliona eura! Ne pada mu na pamet da se seli, a OVA prostorija mu je cijeli život auu.. (Foto)

Posljednjih nekoliko sedmica razvod između Harisa i Meline Džinović privukao je značajnu pažnju jer su donijeli konačnu odluku da trajno prekinu svoju 22 godine dugu ljubav. Odlučivši da raskošnu vilu na Senjaku rezerviše isključivo za svoje lične potrebe, Haris je odlučio da svoju zakonito venčanu suprugu preseli u hotel.

Uz pedantan trud koji je trajao više godina, izgradio je svoje privatno utočište, mijenjajući početne nacrte i prilagođavajući svaki aspekt svojim željama. Nikada nije razmišljao o ideji da napusti ovu svetinju. Smješten u prizemlju, ističe se prostrani bazen, u pratnji povoljno smještenog vinski podruma – opipljiv prikaz njegovih želja.

Štaviše, u okviru velikog imanja nalazi se studio koji ne samo da predstavlja utočište za muzičara, već tu može da pokazuje njegove izuzetne vokalne sposobnosti. U međuvremenu, Melina, koja trenutno boravi u hotelu, aktivno traži luksuzan stan u prestižnom delu Beograda koji ispunjava sve njene kriterijume. Kao što se vidi na video snimcima iz njenog trenutnog boravka, Melina je odlučila da napusti vilu svoje porodice na Senjaku i preseli se u luksuzno urbano područje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *