Nije uvijek bila okružena luksuzom: Karleuša živi u vili od 2.500.000 €, a nekad u ovom skromnom stanu, isplivale fotke
Breaking News

Nije uvijek bila okružena luksuzom: Karleuša živi u vili od 2.500.000 €, a nekad u ovom skromnom stanu, isplivale fotke

JK je odrasla u poznatom novobeogradskom naselju Fontana. Njena majka Divna Karleuša i ona živjele su u skromnom stanu. Jelena je 1998. godine pružila uvid u svoj životni prostor kada je u emisiji “Muzička kutija” primila Natašu Ilić u svoj dom.

Tokom epizode Karleuša je pokazala svoje kulinarsko umijeće pripremajući pečenu piletinu, šnicle i svježu zelenu salatu, omogućivši gledateljima da zavire u kuhinjski dio.U kuhinji se nalazio okrugli stol, štednjak, pa čak i veš mašina.

Nakon vremena koje je provela u JK, posvetila se marljivom radu, da bi se na kraju preselila na Bežanijsku kosu, a kasnije i na Dedinje. U težnji za raskošnim stilom života, svoj prostrani stan opremila je luksuznim namještajem. Međutim, iste godine je donijela odluku o napuštanju prostora.

Umjesto toga odlučila se za novu vilu koju je njezina obitelj kupila od Dragana Stojkovića Piksija. U saradnji s Vikom Miljković provela je opsežna renoviranja i angažirala stručnost renomiranih turskih arhitekata i dizajnera interijera kako bi stvorila zadivljujući životni prostor. Danas njezina kolekcija odjeće premašuje veličinu stana u kojem je boravila tokom djetinjstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *