Zavirite u vilu Goce Božinovske: Ovako nešto niste vidjeli ni u serijama, svaki kutak vrišti na luksuz, a tek bazen... (Foto)
Breaking News

Zavirite u vilu Goce Božinovske: Ovako nešto niste vidjeli ni u serijama, svaki kutak vrišti na luksuz, a tek bazen… (Foto)

U svojoj vili u Surčinu Goca Božinovska stanuje sa sinom Mirkom Šijanom i snahom Bojanom Rodić. Iako nije poznata po čestom korištenju društvenih mreža, Božinovska je jednom dala uvid u svoju raskošnu vilu. Kroz fotografije koje je podijelila, gledatelji su mogli vidjeti raskošan namještaj u zlatnim tonovima koji je krasio cijelu kuću, odišući osjećajem bezvremenske elegancije.

Gocin dugogodišnji dom nakon udaje krasi jedna zanimljivost – bazen koji se nalazi u dvorištu.

S obzirom na to da sam u Surčinu živjela ukupno 20 godina, navikla sam na ovaj kraj. Ovo prebivalište čuva obilje dragih uspomena, posebno onih isprepletenih s mojom pokojnom suprugom, rođenjem naše djece i njihovim godinama odrastanja. Odlučan sam u svojoj odluci da nikada ne napustim ovaj dom; to je samo utjelovljenje moje sreće.

Dok moja djeca mogu dolaziti i odlaziti, ja ostajem. Kako bi se našalila moja teta, “Otići ćeš iz te kuće tek kad te snaha na silu udalji.” Možda bih tada, da bih obradovala svog voljenog Mirka, nerado spakirala svoje stvari i otišla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *