Veljko uletio Ceci na probu i izazvao hit reakcije: Pokazao "srpsku majku" bez trunke šminke i u kućnim papučama - strašno! (Foto)
Breaking News

Veljko uletio Ceci na probu i izazvao hit reakcije: Pokazao “srpsku majku” bez trunke šminke i u kućnim papučama – strašno! (Foto)

Veljko Ražnatović je u izdanju koje do sada nije objavljeno diskretno dokumentovao svoju majku Svetlanu Cecu Ražnatović. Snimio je video Cecine muzičke probe i podijelio ga na svom Instagram storiju, bilježivši trenutak kada je vježbala zajedno s muzičarima dok su se pripremali za svoje nadolazeće nastupe.

Sjedeći pored bazena pored članova benda, pjevačica je zračila nevjerovatno radosnom aurom, bez napora pokazujući osjećaj prirodnosti i lakoće, a sve to prihvaćajući opušten i ležeran izgled bez šminke.

Iznenadnim ispadom, Ražnatović je diskretno upao u probu, tražeći da zna gdje se gospođa nalazi. Kao odgovor, Ceca je podigla pogled i sa osmijhom ga pozdravila uz opasku: „A vidi ga!”

Veljko je nakon burnog smeha iznenada prekinuo snimanje, međutim, pronicljivi posmatrači su brzo uočili pevačevo iznenađujuće prisustvo u trenerci i udobnim kućnim papučama. Svetlana Ceca Ražnatović i Tea Tairović pojavile su se kao istaknute zvezde „Romskog bala“ u Severnoj Makedoniji, plijenivši publiku neospornom istaknutošću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *