Društvenim mrežama kruži Cecin snimak: Evo šta priča sve Dragani iza leđa, auu.. (Video)
Breaking News

Društvenim mrežama kruži Cecin snimak: Evo šta priča sve Dragani iza leđa, auu.. (Video)

Razmjena riječi između Cece Ražnatović i Dragane Mirkovića odavno je prestala, a misterija koja stoji iza njihove dugotrajne šutnje još nije razotkrivena. Dok je bila na pozornici tokom nastupa, Dragana je podijelila svoje viđenje trajnog sukoba.

“Korijeni svih događanja nalaze se u devedesetima, vremenu koje je bilo sve samo ne naivno. U tom sam se razdoblju suočila s bezbrojnim izazovima Cece i njezina tima. Tokom godina stalno sam se skrivala i šutila. Ipak, ključni trenutak je došao kada je kolegica Ceca doživjela zabranu emitiranja na televiziji zbog neetičkog ponašanja prema poznatim osobama.

Istini za volju, ovaj događaj dobio je široku raspravu u medijima u Srbiji.” Ponovo sam se našla suočena s nizom prepreka koje potječu od određenih pojedinaca iz mog profesionalnog kruga, a opće je poznato ko su ti pojedinci i posljedice njihova ponašanja.

Na naše iznenađenje, čini se da su dvije poznate folk pjevačice na rubu pomirenja, što je premašilo ono što smo isprva očekivali. Proteklih nekoliko dana video u kojem se pojavljuje Cece kruži široko korištenom platformom društvenih medija TikTok:

@djukicmarko #ceca #cecaraznatovic #dragana #draganamirkovic #rivalitet #zvezda #diva #muzika #srbijatiktok #tiktoksrbija #foryou #fyp #rijaliti ♬ Dam Dam Dam – Aleksandra Prijovic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *