Seka Aleksić donijela odluku nakon priče da je Veljko napravio dijete dadilji: Opraštala sam dosta, ali... (Foto)
Breaking News

Seka Aleksić donijela odluku nakon priče da je Veljko napravio dijete dadilji: Opraštala sam dosta, ali… (Foto)

Seka Aleksić nailazila je na razne poteškoće, prvenstveno od pojedinaca na društvenim mrežama. Uobičajeno je da usamljena objava na popularnoj društvenoj mreži X podstakne poplavu dezinformacija i obmana. Bez mjesta za neizvjesnost, Seka Aleksić nije gubila vrijeme u donošenju uticajne odluke čim je saopštenje objavljeno, kao što je prikazano u nastavku.

Pokazujući zajedničku posvećenost očuvanju porodičnih vrijednosti i snažnu odlučnost da završi priču koja je uticala na sve, neustrašivo je napravila korak naprijed, potpuno svjesna da i ona i njen partner njeguju svoje sinove Jovana i Jakova i cijene svaki neprocjenjivi trenutak proveden u njihovom prisustvu.

Seka je odlučno izjavila: “Neću davati nikakve izjave po ovom pitanju! Tvrdnja je potpuno neistinita! Ukoliko imate porodicu i plašite se Boga, to nećete objaviti”, rekla je Seka.

Seka, koja je poznata po svojim jakim religioznim uvjerenjima, često naglašava važnost oprosta. Ona kaže: „Opraštala sam mnogo stvari, tako da nema ništa posebno za istaknuti, ali ja zaista vjerujem da je opraštanje svojstveno ljudskoj prirodi i izreka ‘Zaista smo sjajni kada opraštamo’ vrijedi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *