Ispali joj svi zubi, pIašila se da će je muž ostaviti: Onda se odlučila za transf0rmaciju vijeka - da li je 0vo ista žena (Video)
Breaking News

Ispali joj svi zubi, pIašila se da će je muž ostaviti: Onda se odlučila za transf0rmaciju vijeka – da li je 0vo ista žena (Video)

Imamo prilike da vidimo koliko je tik tok društvena mreža postao zastupljen, a danas dnosimo priču jedne majke koja ima četvero djece i koja se pIašila najviše da je muć neće ostaviti jwer su joj jako rano ispali svi zubi, što je dovelo do toga da ne liči na sebe i da izgleda kako je ona rekla neuredno. Njeno ime je Alisija.

Ona je donijela odluku da neće sjediti i strahovati nego  da će uraditi nešto povodom toga, pa je ugradila sebe umjetne zube koje može da stavi i skine. Onda je počela da se šminka i drugačije oblači, a sada je san svakog muškarca. Ona od sebe umije da napravi potpuno druug osobu, postala je jako popularna na društvenim mrežama jer je snimala svoje transformacije, pogledajte i vi sami kako sve to izgleda u nastavku ovog teksta u video snimku:

 

@princxssglitterheadThank you for the happiest year of my life##TakeTheDayOffChallenge ##birthdaysuit ##truecolors ##toothlessprincess ##withorwithout ##bethechange##grateful♬ original sound –


Kao što vidite ona umije da napravi čudo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *