Hit snimak, puče bruka! Gastarbajter usred Njemačke digao buru: Uzimao hranu, a onda se začuo naš jezik - gori internet! (Video)
Breaking News

Hit snimak, puče bruka! Gastarbajter usred Njemačke digao buru: Uzimao hranu, a onda se začuo naš jezik – gori internet! (Video)

Video s gastarbajterom munjevito se proširio društvenim mrežama i izazvao burne reakcije gledatelja. Opće je poznato da slučajevi gastarbajtera iz Srbije i s Balkana često postaju tema razgovora u internetskim zajednicama.

U nedavnom videu viđen je muškarac kako pokušava naručiti u restoranu brze hrane. Unatoč njegovim najvećim naporima da svoje želje prenese različitim načinima pojašnjenja, jedan od značajnih aspekata snimke bio je upečatljiv nedostatak znanja engleskog jezika. Govornik koji se obraćao okupljenima iznenada se ubacio: “Oprosti, brate, ali ja ne razumijem srpski.”

Nakon što su čuli njegov naglasak, prisutni su odmah zaključili da je iz Sjeverne Makedonije. Također je bilo očito da se radi o novootkrivenom srpskom stožerniku. Grupa je bila bačena u stanje haosa dok su pokušavali shvatiti kako je moguće da on ne govori tečno njemački a pored toga ne govori ni engleski. Pogledajte u nastavku video koji je vrlo brzo postao viralan na internetu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *