Svi mu se smijali kad su vidjeli da živi u kućici od 8 kvadrata: Tek kad su pogledali unutrašnjost, zanijemili su (Video)
Breaking News

Svi mu se smijali kad su vidjeli da živi u kućici od 8 kvadrata: Tek kad su pogledali unutrašnjost, zanijemili su (Video)

Tokom raspusta Luka Til se osjećao nezainteresirano za svoju okolinu. Tražeći lijek za svoju dosadu, okrenuo se YouTubeu i provodio sate gledajući video snimke gradnje. Naposljetku je odlučio pokrenuti vlastiti građevinski projekt i sagradio kuću iz temelja. Zanimljivo je da je imao samo 12 godina kada je započeo ovaj poduhvat u vlastitom dvorištu.

U početku je njegova strategija bila akumulirati dovoljno sredstava za nabavu alata i materijala. Ovaj je plan uključivao nuđenje usluga košnje travnjaka susjedima i obavljanje različitih povremenih poslova. Luki je trebalo gotovo godinu i pol dana i oko 1.500 dolara da sagradi kuću koja mjeri oko tri metra dužine, dva metra širine i tri metra visine.

Unatoč tome što je tokom godinu i pol dana nailazio na nekoliko prepreka, ustrajao je i naposljetku uspio ostvariti svoj cilj i dovršiti projekt. Oni koji ne znaju koliki je trud i angažman Luka uložio u izgradnju svoje nastambe od 8 četvornih metara lako bi mu se mogli rugati što živi u tako maloj nastambi. Međutim, pogled na njegovo izvanredno umijeće ušutkao bi svakog skeptika. Pogledate video u nastavku:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *