Jelena Karleuša nikad emotivnija: Možeš ti to ljubavi moja, znam da je teško... (Video)
Breaking News

Jelena Karleuša nikad emotivnija: Možeš ti to ljubavi moja, znam da je teško… (Video)

Zastupnica za prava životinja je nešto čime se Jelena Karleuša jako ponosi. Njezini napori na društvenim mrežama posvećeni su promicanju veganstva, kojemu se osobno pridržava već niz godina. U novije vrijeme pas je morao proći strašnu muku gdje je bio brutalno mučen, zbog čega je izgubio prednje noge i rep.

Unatoč tragičnoj situaciji u kojoj se životinja nalazi, popularna pjevačica pokazala je neizmjerno suosjećanje i primila psa u svoj dom. Psa je nazvala Alfa i obećala mu pružiti bolji i bolji život. Jelena je preuzela punu odgovornost za sve troškove povezane s Alfinim liječenjem i njegom, pružajući mu ne samo lijekove i osnovnu podršku, već i brižnu i brižnu atmosferu, koja je možda bila najvažniji čimbenik u njegovom oporavku.

Alfaa, pas sa protezama na nogama, trenutno je na obuci kako bi naučio kako ih učinkovito koristiti. Jelena, njegova trenerica, predano mu pomaže hodati i trčati kao svakom drugom psu, omogućujući mu da živi punim plućima. Video u nastavku prikazuje Alfin napredak dok neumorno radi na svladavanju svojih protetskih udova pod Jeleninim budnim vodstvom:

@nisi.u.pravu #jelenakarleusa #alpha #dog #cutie ♬ original sound – nisi.u.pravu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *