Da li se sjećate Lepe Brene dok je bila crnka? A Miru Škorić nikad ne biste prepoznali: Isplivala nikad starija fotka sa estrade
Breaking News

Da li se sjećate Lepe Brene dok je bila crnka? A Miru Škorić nikad ne biste prepoznali: Isplivala nikad starija fotka sa estrade

Moramo da kažemo kako je u mladim danima Lepa Brena voljela više da eksperimentiše, imala je raznolike frizure, kao i boje kose. Jedno vrijeme je imala crnu boju kose, da li se sjećate tog perioda? Moramo da kažemo kako je sada isplivala slika na kojoj se kako ćete imati prilike vidjeti nalaze brojne legende narodne muzike.

Na toj slici se nalazi i Dragana, Mira Škorić, koju je malo ko uspio da prepozna, ali i Sneki, koju su svi odmah prepoznali. Naime, ovu sliku je objavila stranica po imenu foto.nostalgija koja se na društvenim mrežama bavi inače pronalaskom ovakvih starih slika i vraćanjem lijepih sjećanja na ove legende.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @foto.nostalgija

Iznad teksta ste imali prilike da se prisjetite Miroslava Ilića isto iz mladih dana, svi su nekako slični osim Mire, kako su ljudi u komentarima pisali,  a sudeći po tim istim komentarima, ova slika je mnoge podsjetila na neka bolja vremena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *