Godine su ga uništiIe, pr0pao: Nekada je bio ljepotan i u vezi sa Sekom i Anabelom, a pogledajte kako danas izgleda (Foto)
Breaking News

Godine su ga uništiIe, pr0pao: Nekada je bio ljepotan i u vezi sa Sekom i Anabelom, a pogledajte kako danas izgleda (Foto)

Kako vidite po samom naslovu danas pišemo o jednom bivšem emotivnom partneru poznatih pjevačica, kako Seke Aleksić tako i Anabele Atijas. Njegovo ime je Mladen Radulović, a sada su objavili portali njegovu sliku gdje se jasno vidi kako su godine uradile svoje. Koliko god dobro izgledali s godinama se neke stvari mijenjaju na godine niko ne može da utiče, one same dolaze sa sobom donose promjene na tijelu koje niko ne može izbjeći.

On dugo nije u rodnoj zemlji, godinama unazad živi u Amer1ci i jako je aktivan na društvenim mrežama. On je javnosti prepoznatljiv, bio je medijski praćen konstantno jedno vrijeme, a sada smo putem društveih mreža poželjeli sve da podsjetimo ko je on i kako danas izgleda:

Ljudi ga se neki sjećaju, neki su pisali kako i danas izgleda dobro i prihvatljivo, dok oni koji ga se sjećaju od ranije, kao mlađeg pišu kako ne liči na onog zgodnog mladića. Koje je vaše mišljenje da li vi znate kako je ranije izgledao?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *