Novac stiže za sljedeća 4 h0roskopska znaka: Evo ko će dobiti pare do 6. novembra
Breaking News

Novac stiže za sljedeća 4 h0roskopska znaka: Evo ko će dobiti pare do 6. novembra

Sada se dešava retrogradno kretanje Merkura i nalazi se u znaku Bika, a astr0lozi tumače to kao da treba biti oprezan u pogledu finansijskih obećanja koja izgledaju previše dobra da bi bila istinita.Položaj planeta u Biku može da podstakne razmišljanje o pametnijim investicijama, dok je preporučljivo sačekati do sredite mjeseca kada prođu efekti Merkura na sposobnot logičnog rasuđivanja.

Kako su to astr0lozi naglasili, Bik, Blizanac, Rak i Ovan mogu doživjeti poboljšanje finansijske situacije do 6. novembra. Sa suncem u Biku je pogodno vrijeme da Rad radi sa prijateljima na projektu koji će da donese značajnu finansijsku dobit, a Bik je idealan paprtner Raku u stvaranju b0gatstva u ovom periodu.

Blizanac: Za one koji imaju kašnjenje u plaćanju, okretanje astrološkom znaku Marsa u Raku može pomoći u oslobađanju sredstavakoja su bila zadržana na duži period, a blizina Venere i Raka bi mogla rezultirati primanjem poklona od onih koji su vam dragi i nema potrebe da se brinete zbog finansijskih prepreka.Bik bi trebao odložiti sve veće investicije do druge polovine mjeseca kada će okolnosti da budu povoljnije. Ovan može da očekuje više izvora prihoda koji će da premaše prvobitna očekivanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *