Karleušina kćerka glavna tema na internetu: Pitali je o Ceci, a o njenom odgovoru svi bruje (Foto)
Breaking News

Karleušina kćerka glavna tema na internetu: Pitali je o Ceci, a o njenom odgovoru svi bruje (Foto)

Nika Tošić, kćerka Jelene Karleuše, ugledne regionalne glazbene ikone, nedavno je na TikToku podijelila kako ne želi slušati glazbu mamine suparnice Cece Ražnatović. Kao revnosna korisnica platforme društvenih mreža TikTok, Nika Tošić često dijeli sadržaj na aplikaciji.

Putem ove platforme često objavljuje videa na kojima pleše uz renomirane pjesme domaćih i stranih izvođača. Nakon što je prikupila više od 20.000 pratitelja, Nikini video zapisi uspjeli su privući značajnu pozornost, a gledatelji ostavljaju mnoštvo komentara. Naime, jedna je gledateljica postavila pitanje mladoj Niki. Pogledajte šta su pitali i kako je odgovorila:

Jelena već dugi niz godina ima napetu vezu sa Cecom Ražnatović. Zbog toga se korisnici Tiktoka često raspituju sluša li kći ugledne glazbenice glazbu glavnog konkurenta svoje majke. Međutim, to nije jedina tema. Jedan korisnik Tiktoka ostao je u nedoumici zašto ga je Karleuša blokirala. Brzoumna Nika promptno se javila i dala mu do znanja da se sve događa s razlogom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *