Karleuša dekorisala terasu i baštu, svi zanijemeli zbog detalja: 0vakav raj imaju samo svjetske dive (Foto)
Breaking News

Karleuša dekorisala terasu i baštu, svi zanijemeli zbog detalja: 0vakav raj imaju samo svjetske dive (Foto)

Poznato je da Jelena Karleuša i Duško Tošić već nekoliko godina borave u velebnoj vili na Dedinju. Dizajn višeetažne zgrade nevjerojatno podsjeća na ekstravagantne domove slavnih holivudskih zvijezda. Vanjski prostor može se pohvaliti osvježavajućim bazenom i prekrasnim pogledom na okolnu šumu.

Unatoč dobrom zalasku u oktobar, vrijeme je ostalo ugodno, što je Jelenu nagnalo da uredi svoju terasu i dvorište. Čak je otišla toliko daleko da je nabavila novi bazen i cijeli proces podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu. Na tu su odluku utjecale razne međunarodne publikacije koje su učinile isto.

Svima je bilo jasno da je Karleuša imala iznimno oko za detalje i da je cijenila ukusno uređenje u svom nedavnom projektu renoviranja. Terasa je posebno dobila jednoglasne pohvale zbog svog umirujućeg i spokojnog pogleda.

Nogometaš i pjevačica su kupili vilu navodno po cijeni od 2,5 milijuna eura, uz dodatna sredstva izdvojena za njezinu obnovu. Jelena Karleuša poznata je po čestom angažmanu na renoviranju svojih nekretnina i zaista uživa u tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *