Totalni ha0s na svadbi u BIH: Kad je mladoženja 0vo vidio, priredio je nezapamćenu scenu (Video)
Breaking News

Totalni ha0s na svadbi u BIH: Kad je mladoženja 0vo vidio, priredio je nezapamćenu scenu (Video)

Svadbena veselja su trenutno u tijeku, a jedno posebno slavlje u Bijeljini dobilo je veliku pažnju na društvenim mrežama. Mladoženjina pratnja svečano je ušla u dvoranu za primanje, noseći asortiman zaista jedinstvenih darova koji su uzvanike ostavili u čudu.

Video počinje ulaskom svatova, koji su svi prepuni veselja. Svaka osoba u grupi natovarena je značajnim poklonom za mladoženju. Jedan od mladića daje mladoženji pregaču koju mu ovaj odmah veže oko vrata. Ostali članovi družine donose različite predmete, uključujući odjeću i alate za čišćenje kao što su kante, metle i lopatice za smeće.

Pri pogledu na neočekivanu scenu koja se odigrala pred njim, mladoženja je razumljivo ostao zatečen. Međutim, njegov prvotni šok brzo se pretvorio u čisto oduševljenje, a ostali prisutni gosti bili su jednako očarani jedinstvenim spektaklom koji se pred njima odigrao. Brojni prisutni pojedinci fotografirali su i snimali video zapise događanja, a povratne informacije koje su rezultirale bile su izrazito pozitivne u divljenju novosti koncepta. Za dalje gledanje pogledajte povezani video:

@deejaydanijel @deejay_DjolEX @trišićjo96 #music #wedding #iznenadjenje🎉🎁 #bijeljina #friends #party ♬ original sound – DeeJay Danijel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *