"Nekad bila jadna sir0tinja, a sada bahata diva": KupaIa se u koritu, spavala u kući bez pr0zora - evo ko je sve to otkrio
Breaking News

“Nekad bila jadna sir0tinja, a sada bahata diva”: KupaIa se u koritu, spavala u kući bez pr0zora – evo ko je sve to otkrio

Tanja Savić je zadnju godinu bila zastupljena jako puno u medijima, jer se kako ste vjerujemo imali svi prilike da pratite b0rila sa svojim bivšim suprugom za starateljstvo nad sinovima. Oni imaju dva sina koja su dobili u ljubavi. Naime, ona je neko ko je svoju popularnost stekao preko Zvezda Granda, i nikada o toj produkciji nije govorila l0še.

Ona je neko ko jako rijetko priča o svojoj prošlosti, dosta se spekulisalo o njenom privatnom životu, a danas žete otkriti kako je to ona imala djetinjstvo. Njena strina nam je rekla kako je ona odrasla u selu koje se nalazi u blizini Smedereva, selo se zove Radinac. Kaže da si njeni roditelji davali sve od sebe da ona ima, ali da je bilo tešk0.

Porodica im je posuđivala odjeću, često su znali spavati u kući bez prozora kada je hladno, čak se kupala u k0ritu, ističe strina.Kuću su sredili i krenuli sa boljim životom kad se njen otac zaposlio u jednoj dobroj firmi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *