Isplivala jako stara fotka Tee Tairović, bIam: 0vako je izgledala prije intervencija, kao da je druga žena - ogromna transformacija
Breaking News

Isplivala jako stara fotka Tee Tairović, bIam: 0vako je izgledala prije intervencija, kao da je druga žena – ogromna transformacija

Kada pomenemo Teu moramo da kažemo kako sada neki ljudi pišu da je ona perfekcija ženskog izgleda, ali onda se jave oni koji se ne slažu s tim i koji kažu da svaka žena može tako da izgleda ukoliko nekoliko puta posjeti plastičara? Koje je vaše mišljenje?

Naravno svako treba na sebi da uradi ono što mu se ne dopada to niko ne treba da osuđuje, svako radi ono kako bi bio sretniji i zadovoljniji u svojoj koži ali na svijetu je da to nešto komentariše dobro ili l0še, a ta osoba zna kako će se nositi s tim komentarima:

Kada vidite kako je ona prije izgledala, vjerujemo da je ne prepzonajete jer je nama bilo jako tšeko, kosa kao da je petarda pukla u njoj, ispucala tanka, oblik lica drugačiji, pa da li je ovo sada svima oličenje ženske ljepote? Pišite nam u komentarima vaše mišljenje kako bi vidjeli realnu sliku ljudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *