"Nikad nismo vidjeli njegovu ženu i djecu!" Komšije razvezale jezik, tvrde da je čudak, a evo od koga se nikad ne odvaja
Breaking News

“Nikad nismo vidjeli njegovu ženu i djecu!” Komšije razvezale jezik, tvrde da je čudak, a evo od koga se nikad ne odvaja

Nedeljko Bajić je svima poznat više po nadimku Baja, nego po svom punom imenu i prezimenu. On je dugi niz godina na javnoj sceni. On se jako dugo bavi muzikom, ali ima jako rijetko nastupe, ne voli da se previše izlaže medijima, ali voli muziku i kako je sam rekao nikad je ne bi napustio.

On je do 2018. godine bio u braku sa mladom Ivanom, ona mu je rodila dvoje djece, ali kako svi kažu zanimljivo je što mediji nikada nisu imali prilike da postave njegovu porodičnu sliku, nikada ih nisu uhvatili zajedno ,a sada su i komšije rekle da su ih kao porodicu i dok su živjeli zajendo jako rijetko viđali zajedno. Njega najviše možete kako kažu komšije da vidite s amladim čovjekom koji ga vozi ,njegov vozač.

Pored ovog su rekli i kako je jako pristojan i kako nikad anije bio arogantan s obzirom koliko je popularan. Baja jednostavno nikada nije prodao svoj privatni život zarad popularnosti koju svakako ima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *