Megapopularna Prija otkrila kako je skinula 23 kilograma: I nikada ih više nije vratila, evo kako..
Breaking News

Megapopularna Prija otkrila kako je skinula 23 kilograma: I nikada ih više nije vratila, evo kako..

Sasvim je evidentno da je Aleksandra Prijović jedna od najtraženijih pjevačica u ovom trenutku, s obzirom da je rasprodala četiri uzastopna koncerta u Areni Zagreb. Pored svog vokalnog talenta, pevačica je izazvala divljenje i svojom figurom. Međutim, nedavno je otkrila da se nekada borila s prekomjernom težinom.

Nakon rođenja sina Aleksandra, Prija se borila da skine 23 kilograma koje je dobila tokom trudnoće. Kako bi riješila ovaj problem, potražila je savjet nutricioniste koji joj je preporučio da se suzdrži od konzumacije slatkiša, tjestenine, gaziranih pića i masne hrane kako bi postigla željeni gubitak težine.

Mediji prenose da se umjesto uobičajene hrane, na stolu dotične osobe nalazilo mnoštvo svježeg povrća, ribe, cijeđenih sokova i vode, a sve to je navodno konzumirano u velikim količinama.

Pošto je rodila carskim rezom, bilo joj je zabranjeno da učestvuje u bilo kakvom treningu. Međutim, promjena u njenoj ishrani donijela je značajne rezultate za kratko vrijeme. Uspela je da skine višak masnoće i od tada je održala svoju težinu, a da nije dobila ni jedan gram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *