Fatalna plavuša nosi titulu najbogatije pjevačice u regionu: Isplivalo čime se još bavi osim pjevanja, auu.. (Foto)
Breaking News

Fatalna plavuša nosi titulu najbogatije pjevačice u regionu: Isplivalo čime se još bavi osim pjevanja, auu.. (Foto)

U 2022. godini kompanija kojom upravlja ostvarila je ukupan prihod od 518.312 eura i ostvarila neto dobit od 241.969 eura. U 2022. godini, popularna hrvatska pjevačica Maja Šuput, doživjela je neizmjerno uspješan period zahvaljujući vlasništvu nad dvije visokoprofitabilne kompanije. Ovi poslovi su Maji Šuput donijeli značajnu milionsku dobit.

Maja Šuput Tatarinov, vlasnica i direktorica “Morske dive”, uspjela je ostvariti ukupan prihod od 5,9 miliona kuna, što je više od 92 miliona dinara između njene dvije kompanije. Samo u 2022. godini njena kompanija “Morska diva” ostvarila je 518.312 eura prihoda, uz neto dobit od 241.969 eura.

Maja je do danas  izdala 6 albuma, a nastupila je i u plesnom šou nacionalne televizije Ples sa zvijezdama, gdje je plesala sa plesačem Ištvanom Vargom. Pored toga, učestvovala je i u zabavnom pjevačkom programu “Tvoje lice zvuči poznato”, ušla je u finale i završila na četvrtom mestu.

Njen najveći hit je “Lopove”, koji je pregledan preko 26 miliona puta. 2020. godine udala se za svog sadašnjeg supruga Nenada Tatarinova. Svoje prvo dijete rodila je u 42. godini i nazvala ga Bloom Tatarinov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *