Znak koji ukazuje da vam štitna žIijezda ne radi nikako: U vama raste nešto loše, evo na šta trebate obratiti pažnju odmah - 0ve 2 namirnice štitna žIijezda nikako ne voli
Breaking News

Znak koji ukazuje da vam štitna žIijezda ne radi nikako: U vama raste nešto loše, evo na šta trebate obratiti pažnju odmah – 0ve 2 namirnice štitna žIijezda nikako ne voli

Kada pogledamo unazad nekoliko godina, statistika je pokazala kako se p0većao broj osoba koje su 0b0ljele upravo od ove b0lesti, štitne žIijezde. Moramo da istaknemo da ona p0gađa viđe žensku populaciju nego mušku, a može ostaviti velike poIjedice na h0rmone svake žene, čemu ćemo se i posvetiti u nastavku ovog teksta:

Zavisnosti da li ona liječi više ili manje h0rmona, može doći do povećane g0jaznosti ili pak prek0mjenog mr.šavljenja, što su jedni od glavnih i simpt0ma ove b0lesti. Kako navode stručnjaci za svaku ženu ovo može biti k0bn0 jer utiče na njeno zače,će i pIodnost.

Svaka žena starija od 35 godina ima veću mogućnost da dobije ovu b0lest, kako kažu, genetika i str.es su glavni faktori da se probudi. Prvi simpt0mi su k0nfuzija, konstantan um0r bez 0pravdanja, veliki apetit, te promjene rasp0loženja, zbog h0rmona. Pored toga, mogu se javiti i pr0bIemi sa radom srca. Ukoliko primjetite nešto od navedenog posjetite vašeg d0ktora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *