Evo kako su poznati izgledali na svojim vjenčanjima: 0vo su Dara Bubamara i Dragana Mirković - pogledajte KarIeušu tek (Foto)
Breaking News

Evo kako su poznati izgledali na svojim vjenčanjima: 0vo su Dara Bubamara i Dragana Mirković – pogledajte KarIeušu tek (Foto)

Moramo da kažemo kako su poznati sve vrijeme u tripu kako je njihov privatni život privatan i kako se malo toga zna o njima. Naime, svi oni su pokušali da imaju neka tajna vjenčanja koja neće privući pažnju, prije su se još više treudili da to bude tako. neki su pak željeli da njihova vjenčanja budu medijski što više eksponirala pa su zvali medije kao goste.

Kako vidite u samom naslovi danas prenosimo fotografije sa nekih vjenčanja. Postoji jedna stranica na društvenim mrežama koja se bavi inače prikupljanjem starih fotografija, među kojima su se našle i ove fotografije. Oni su objavili njih i napisali evo kako su poznati zgledali na svojim vjnečanjima:

Ljudi su imali različite komentare, svakom je za oko zapeo neki detalj,a svi su napisali kako je Karleuša uvijek imala stila i kako joj je vjenčanica bila prelijepa. Moramo da vas zamolimo da nam i vi napišete vaše mišljenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *