Drama u kući Ražnatovića: Evo šta se desilo sa Bogdanom nakon što je rodila malog Krstana - jadna ona, nisu ni slutili..
Breaking News

Drama u kući Ražnatovića: Evo šta se desilo sa Bogdanom nakon što je rodila malog Krstana – jadna ona, nisu ni slutili..

Krstan je drugi isn koji je na svijet došao, a Veljko kaže da je njegova Bogdana žena lavica koja zaslučuje svu ljubav svije, on je kako kaže sanjao oduvijek d aima dva sina, ona je njemu kao dobra vila ostvarila sve snove. Bogdana je cijenjena i voljena u cijeloj porodici to je očigledno, ali sada je drama u kuci Ražnatovića, jer je ona imala teži porod putem carkog reza i sada mora ležati i oporavljati se.

Izvor blizak porodici kaže da je prošlo nešto više od 3 sedmice a ona ne ustaje, Veljko se brine jako puno za dijete, srećom kuća je puna, ima Ceca ,Lidija, njeni roditelji, ali opet, mnogi komentarišu da je bogdana malo pretjerala da tako dugo leži.

Ona pak kaže da je rana jako boli i da ne pije analgetike zbog d0jenja, ona se trudi da beba ejde njeno mlijeko što su svi pohvalili. Vaše viđenje situacije?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *