Kćerka Željka MItrovića ponovo zaljubljena: MIlijarder je i svi ga znate - pogledajte prvu zajedničku fotku, samo bogate i ružne bira
Breaking News

Kćerka Željka MItrovića ponovo zaljubljena: MIlijarder je i svi ga znate – pogledajte prvu zajedničku fotku, samo bogate i ružne bira

Moramo da kažemo kako je u januaru ove godine Kristina doživjela prekid emotivne veze koja je svima drugim izgledala savršeno. Svi smo upućeni da je ona bila u vezi sa Milijarderom koji joj je ostvarivao sve sne, ona je mezimica jednog velikog čovjeka koji ima dosta novca, ali je našla sebi supruga, dečka koji će joj kada napusti taticu moći nastaviti ispunjavati prohtjeve.

Onda su oni početkom godine u januaru mejsecu prekinuli, Ilija, njen tadašnji dečko je napisao sttaus koji je drugim riječima rekao kako je ona kriva i kako je on zapravo sretan što nisu skupa. Ona sada ljubi opet nekog, da li vas zanima koga?

Ni više ni manje nego Iliju, pomirili su se, onaje očigledno uradila nešto veliko jer je ostavio ali njegovo srce to nije moglo ,pa se vratio podvijena repa u njen zagrljaj. Vidite iznad teksta iznenađenje koje joj je priredio. Puno latica ruža sa natpisom da je voli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *