Bila je najljepša djevojčica na cijelom svijetu, šminkaIa se, išla u soIarij svaki dan: Iznenadit ćete se kad je vidite danas - auu kakva transformacija (Foto)
Breaking News

Bila je najljepša djevojčica na cijelom svijetu, šminkaIa se, išla u soIarij svaki dan: Iznenadit ćete se kad je vidite danas – auu kakva transformacija (Foto)

U Am’erici su više poznata dječija takmičenja u ljepoti, dok mnoge majke vide ta takmičenja kao bolju budućnost za svoju djecu da ih naprave manekenkama ili modelima, te možda i da ostvare svoje snove preko djece. Sve to nekada nema lijepu stranu, a to je najbolje osjetila Edin Wood i mnogima je poznato to ime jer je to djev0jčica koja je pobijedila u mnogim takmičenjima za ljepotu u Am’erici, ali i šire.

U to vrijeme je ona imala samo 2 godine, a već tada je njen život njena majka započela sa savršenom frizurom, šmink0m i odijevanjem za izbor za miss i tako je i njena majka pazila šta ona jede i koristila je s0larijum, te je poslije bila 0visna o energetskim pićima, a sve to se odrazilo na njeno zdravlje.

Njena majka ju je čak i f1zički zl0s’tavljala i poslije je ona završila čak na sudu, dok je sa takmičenjima ova djev0jčica prestala kada je napunila 6 godina i tada je osvojila svoju 300 titulu. Danas ona ima 15 godina, te se i dalje bavi modelingom i smatra da će biti sretna u tome poslovu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *