Svi smo odrasli uz njega, danas je drugi čovjek, šta mu se desilo: Popularnog Necu nećete prepoznati za tri života, auu (Foto)
Breaking News

Svi smo odrasli uz njega, danas je drugi čovjek, šta mu se desilo: Popularnog Necu nećete prepoznati za tri života, auu (Foto)

Kada se sjetimo seriji po imneu “srećni ljudi ” zasigurno se sjetite i dječaka Nece koji je tada glumio jako dobru ulogu. On je neko ko je svoju ljubav prema umjetnosti kako je sam sada pričao naslijedio od oca, ali mu je ovo prvo iskustvo u glumi. Zapravo njegovo ime je Janko Milivojević .

Svi smo svijesni da svaki glumac u svom životu ima tu jednu ključnu ulogu koja ga obilježi, pa je tako Janko svima ostao poznat po slatkom dječaku Neci ,koji je tada glumio rame uz rame sa najboljim imenima zasigurno u to vrijeme i pokazao svoj talenat. On sada ima 35 godina i ne liči na onog dječaka, što je sasvim normalno, ovo je za sve transformacija vijeka jer se dugo nije pojavljivao.

Sada je za domaće medije rekao nekoliko rčeenica o svom trenutnom životu idalje se bavi umjetnošću nije odustao od toga, to je njegov život, naslijedio je kako kažemo tu ljubav od oca. Pogledajte kako danas izgleda i šta kaže Janko:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *