0va Janina dijeta topi salo jako brzo, uspjela je da smrša 24kg: Samo je 0vo izbacila iz ishrane - kako to prije nismo znali (Foto)
Breaking News

0va Janina dijeta topi salo jako brzo, uspjela je da smrša 24kg: Samo je 0vo izbacila iz ishrane – kako to prije nismo znali (Foto)

Kada su kilogrami u pitanju, moramo da kazemo kako mnogo zena na ovom svijetu mora da bude na raznim dijetama, kako bi svoj izgled odrzavale ili dovele do savršenstva. Svako ima drugačiju viziju savršenog tijela i to je sasvim u redu. Danas pišemo kao što vidite o jako poznatoj pjevačici koja je godinama unazad bila malo g0jaznija. Ona je rekla da su joj mnogi skretali paznju na to, ali se nije odlučivala na razne dijete sve dok ona sama nije zeljela da smrša.

Ona je rekla kako sam čovjek mora to da odluči, kak obi u istom mogao da istraje, jer nije ni malo jednostavno. Jana je za samo 3 mjeseca izgubila oko 24 kilograma. Ona se odrekla svih stvari koje voli, od pržene hrane, grickalica, raznog slatka. Ona ne jede tjesteninu ni u kojem obliku. Istakla je da najviše jede meso i kuhano povrće, supice koje nisu previše začinjene,. Smanjla je unos soli na minimum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *