Fotka Lidije Vukićević u zagrljaju 20 godina mlađeg dečka zapalila mreže: Izgledaju tako zaljubljeni - "kako te nije stid matora, on je godište svog sina"
Breaking News

Fotka Lidije Vukićević u zagrljaju 20 godina mlađeg dečka zapalila mreže: Izgledaju tako zaljubljeni – “kako te nije stid matora, on je godište svog sina”

Moramo da kažemo kako je Lidija stara glumcia koja je svima poznata, jako se često piše o njoj kako o njenom uspjehu u poslu tako i o njenom izgledu koji je jednako dobar od prvog pojavljivanja na javnoj sceni. Ona je sama rekla da se ne da godinama da svaki dan trenira a to se i vidi na njenom tijelu. Ona ne samo da ima godina, nego je rodila i dva sina, a sada se spekuliše kako je godinu i po dana u vezi sa mladićem koji je godište njenih sinova, ovo je napravilo pravi bum u komentarima.

Ljudi su pisali kako je ona mat0ra i kako ne bi trebala da ima tako mladog dečka, pisali su da li bi njoj bilo drago da joj sin dođe i kaže da ima djevojku koja je njena generacija? Vjeruju da ne bi. Iznad teksta vidite sliku, ona je objavila video snimak sa označenim dečkom, a sada ga svi gledaju kao njenog novog dečka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *